2012 m. kovo 18 d., sekmadienis

Sunday

Bonjour!
Kažkaip labai keista , bet šiandien buvo pirmas Sekmadienis, kai atsikėliau labai anksti ir su puikia nuotaika.Na ne 11h atsikėliau , o 9h , bet dabar tik sugalvojau parašyti, nes skaičiau prakeiktą " Kainą" kurį rytoj atsiskaitinėjam.. :)
Taigi šiandien nusimato geras sekmadienis, nes:
  • atsikėliau puikios nuotaikos
  • už lango šviečia saulė
  • lauke 14 laipsnių šilumos
  • ir taip smagu pasidaro vien pagalvojus apie Vasarą, kuri bus už 75 dienų!
Penktadienį išsiverkiau, tai šeštadienis ir sekmadienis buvo ir bus puikus! Pamąsčiau , kad neverta man dėl tų draugų verkti, jei tu dėl jų stengiesi, net bandai pasikeisti, o jie tau atsiprašant šūdą.. Net buvusi geriausia vaikystes drauge nesugeba pakviesti į gimtadienį, nors jau ir nebeesam ir nebebūsim geriausios draugės, bet ji tikrai mane įžeidė, nesitikėjau iš jos nieko panašaus, bet pasirodo kad aš jei buvo tik eilinė draugė ir užtaikydama gerą momentą ji bandydavo manęs atsikratyti. Sveikinu tave tau pavyko!
Taigi gero Sekmadienio visiems!

7 komentarai:

  1. Ohh.. Žinau šį jausmą.. Skaudu.. Laikykis, tavęs jie neverti! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aciu laikysiuos :) As nepasiduosiu!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Būtų buvę labai blogai, jei būčiau tave pakvietus. bet ačiū už sveikinimus. Kitą kart pamąstyk, kaip pati elgiesi, o tada kaišiok priekaištus kitiems. Jei visada taip darysi, niekas nenorės bendrat su tavim. pamąstyk.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Svarbiausia kad as nieko nepadariau po to karto kai buvau susitikusios.. Cia del to lyginimo?? Jei del jo tai manau jau per daug perlenkei del pykimo.. Tu man geriau pasakyk del ko , nes as nlbaj suprantu, penktadieni praita susitikusios buvom lyg ir viskas gerai buvo, tai kas dbr..

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ai ir tiek to nes man jau atsibodo aiskintis, del to susikto lyginimo del kurio ir susipykom, bet visai neverta buvo daryti..

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ką tu nusišneki?

    AtsakytiPanaikinti
  7. As nenusisneku , as rimtai sneku..

    AtsakytiPanaikinti