2012 m. rugsėjo 25 d., antradienis

I'm tired...

Jau eina ketvirta mokslų savaitę , o aš jau nerealiai pavargusi nuo mokslų. Man būtinai reikia atostogų, bet teks dar pakentėti daugiau nei mėnesį. Kiekvieną dieną rašomi kontroliniai ir savarankiški darbai.. Jau keli  parašyti  pažymiai, kurie yra  tikrai prasti.. Man būtinai reikia susiimti, aš privalau gerai mokytis, sau pastoviai tą kartoju ir kartosiu, bet pažangos nedarau.. Kodėl? Manau paprasčiausias atsakymas būtų toks nežinau, manau kad jau tikrai nebeturiu sveikatos , nes jau antra savaitė kaip sergu ir dėl mokslų nėra laiko išsigulėti nors kokia dienelę namie ir pasigydyti.. O motyvacijos neturiu mokytis dar man atrodo mokytis dėl to , kad nuo vaikystės mano pažymių niekas nežiūrėjo, nekontroliavo manęs ar išmokau ką nors ar ne? Mamai žinodavo, kad aš raštu padarydavau pamokas ir daugiau nesikišdavo..Taip turbūt ir negavus drausmės neišmokau mokintis.. Na , bet aš sakau , kad rankų nenuleisiu ir stengsiuosi tikrai viską mokytis ir kalti.. Išskyrus manau kokią fiziką ir chemiją , nes jų niekada nesuprasiu ir net nesistengsiu suprast , nes man jų manau tikrai neprireiks, pagal specialybę :)
Ir labai noriu tikėtis, kad jau greitai pasveiksiu!

7 komentarai:

  1. Sveik!!! O motyvacijos mokslams ieškok ateityje, sėkmės! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. saulyt, neieškok kaltininkų :* jei nori mokytis, tau tikrai netrukdys nei liga, nei drausmės nebuvimas, nei aplinka. O motyvacija visuomet turi būtų (o ypač pas tave, kai tu jau žinai ko nori) -tu juk darai dėl savęs, dėl savo ateities, dėl savo gerovės. tai davai jau dabar kibk į mokslus, o ne verk, kaip tau viskas nesiseka!:***

    AtsakytiPanaikinti
  3. dazniausiai taip buna, kad sako nereikes ten man nei fizikos nei chemijos ir pan, o tada kai nesimoko ju ir prireikia. taip kad neprisisnekek is anksto, patariu :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tai man nereikes , nes as jau znau ko noriu buti :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. kartais taip atsitinka, kad nevisada iseina studijuot tai ka nori ir pan, arba persigalvoji :)

    AtsakytiPanaikinti