2012 m. rugsėjo 5 d., trečiadienis

...

Nepatikėsit.. Dar mokausi tik 2 dienas , bet jau labai labai pasiilgau vasaros, jaučiasi nuovargis kai turi atbūti mokykloje 8h pvz kaip šiandien , tai yra košmaras. Pilvas gurgia valgyt norisi, bet taip pat ir pinigus taupytis norisi. Žinau , kad negalima taip daryti, bet man reikia pinigų, nes juos labai sunku yra gauti iš tėvų :) Dar namų darbų net neuždavė, tai aš neįsivaizduoju kas bus kai turėsiu prie pamokų prasėdėti po 3-4val ar net daugiau, nes šiais metais tikrai noriu susiimti ir pradėti gerai mokytis.. Šiandien dar manęs laukia chemijos 9-os klasės kurso kartojimas, kadangi rytoj rašome, tikiuosi nesusimausiu..
Šiais metais dar ir planuoju užsiimti savanoryste, bet deja dabar nieko nerandu kas man tiktų ar vyktų Vilniuje.. Dar planuoju eiti į sporto klubą, nes labai noriu būti vis dėlto modeliu, tai kai mamos paklausiau ar galėčiau į juos eiti? pasakė , kad pirmą turėčiau patobulinti užpakalį :D O visa kita atitinka modeliams.. Tai vat tikiuosi aerobikos dėka aš to pasieksiu :)
Ir labai dar tikiuosi , kad spėsiu užsiimti ir savanoryste :)
O jums linkiu gero vakaro ir sėkmės pamokose, bei sėkmės atliekant namų darbus ;)*
P.S Kadangi turiu fotoaparatą ir noriu su juo praktikuotis fotkinti, tai kiekviena dieną kažką vis bandysiu įkelti čia , ir taip bus manau linksmiau sulaukti nors rudens atostogų :)

4 komentarai:

  1. tai kad tavo pilvas kaip bačka, čia apie subinę jau net kalbėt nebereikia :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. tai cj , kazkam didelis ir riebus pavyydas kyla , net manes gi nepazysti..

    AtsakytiPanaikinti
  3. as zinau tave :)) bent jau kaip atrodai, tikrai zinau :)) ir pati pasiziurek i veidrodi, pamatysi pilva kaip backa ir praeis visos svajones + modeliai turi buti bent kazkiek is veido simpatiski :))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tai cj tu bent kiek saves ziurek. Seip jei nezinojau viskas yra pasiekiama jei to labai nori..

    AtsakytiPanaikinti